Counselling

Counselling is voor psychisch gezonde mensen die het tijdelijk "even niet meer zien zitten" en die een steuntje nodig hebben waardoor ze weer in staat zijn zelf hun problemen aan te pakken.

Als counsellor stuur ik je niet, maar spoor ik je aan bij het maken van keuzes.

Opgekropte emoties als boosheid, woede, verdriet en schaamtegevoelens kunnen heel intens zijn. Ik help je deze gevoelens nader te onderzoeken, zodat je je bewust wordt van wat er aan de hand is in lichaam en geest. Ik als counsellor zal je aanmoedigen en helpen de gevoelens te verwoorden. De sessies hebben als doel je meer inzicht in jouw levenssituatie te geven en je te helpen jouw probleemsituaties te veranderen en/of te leren accepteren. Ik gebruik daarvoor niet één manier, maar verschillende technieken afkomstig uit verschillende methoden. Ik werk vanuit observatie, met vertrouwen en intuïtie, zodat er kan gebeuren wat er mag gebeuren.

Ik begeleid zowel volwassenen als kinderen die in hun leven het gevoel hebben vast te zitten of door een moeilijke periode gaan en behoefte hebben aan steun en begeleiding. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: