Wie ben ik

Mijn naam is Renée Raymakers, geboren in 1973 te Utrecht. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen, woonachtig in Amersfoort-Hooglanderveen.

Mijn professionele ervaring is begonnen toen ik naast mijn werk bij het CBO in 1996 de opleiding pedagogiek (EFA) ben gestart. Twee jaar later heb ik gedurende een jaar psycho-sociale trainingen gevolgd bij het Europees Instituut te Amsterdam.

In 2001 heb ik qua werk de overstap gemaakt naar Medisch consult, een Arbodienst waar ik mensen begeleid heb die door psychische en/of lichamelijke klachten hun werk niet meer konden uitvoeren.

Langzamerhand werd mijn talent en passie voor coaching en counseling steeds duidelijker. Naast de uitdaging die ik in mijn werk vond om mensen weer te helpen hun weg terug te vinden, wilde ik mij professioneel meer ontplooien. Ik ben een opleiding gaan volgen tot coach/counselor. Deze tweejarige opleiding heb ik in 2006 afgerond.

Mijn functie bij Medisch consult heb ik toen verruild voor het opzetten van een eigen praktijk. Sinds medio 2006 ben ik zelfstandig gevestigd coach/counselor en sta ik mensen bij vanuit mijn Praktijk in Amersfoort.

Naast mijn opleidingen heb ik diverse workshops en trainingen gedaan op het gebied van familieopstellingen, RET, meditatie, focussen, analytisch tekenen, opvoeden van kinderen in deze tijd.

Onlangs heb ik een opleiding to Journey practioner gevolgd. Ik ben nu als training Journey practioner actief, en werk aan case studies in de afrondende fase.

Ik ben aangesloten bij de Academie voor Coaching en Counselling www.acc.nl.

BacktoYou verbindt zich aan de Ethische Code zoals voorgeschreven door de Stichting Counselling.